Vorige projecten

November 2015

Wellness & cultuur in Aachen

Aachen also known as Bad Aachen, is a spa and border town in North Rhine-Westphalia, Germany. Aachen was a residence of Charlemagne, and later the coronation place for German kings.

Aachen

Dankzij de middeleeuwse bezienswaardigheden in het historische centrum kom je ogen tekort. Vooral de Dom van Aken is wereldberoemd. Niet alleen omdat hierrond de jaarlijkse kerstmarkt van Aken plaatsvindt, maar ook omdat in de kerk de troon van Karel de Grote staat.  Nabij de Dom kun je niet om het stadhuis van Aken heen. De kleurrijke wandschilderingen en stenen pilaren in de Kroningszaal brengen je eventjes terug naar de middeleeuwen.

November 2013

Hasselt, tijd om te genieten

SintTruiden is de hoofdstad van Haspengouw. Een authentieke, historische stad, midden in het groen, waar het goed is om leven.

Hasselt

De oorsprong van de stad Hasselt ligt ergens in de zevende eeuw en verwijst naar de ‘Hazelaren’. Als onderdeel van het graafschap Loon werd de stad al snel een plek waar veel handel werd gedreven. De uitstekende ligging aan de handelsroute tussen Luik en en hoge noorden zorgen namelijk voor vele passanten met uiteenlopende handelswaar.

10 december 2011

City tour and Christmas Market in Düsseldorf

Düsseldorf is a university town and a center of art and fashion. This old electoral capital is also a city of wide streets lined by elegant shops, with a ring of parks and gardens encircling its vibrant downtown area. 

Düsseldorf

Düsseldorf is an upbeat cultural hub and financial epicentre in the west of Germany. From historical architecture to the splendour of Königsallee and Shadowsstrasse, luxurious shopping streets, there is much to see and do in this fascinating city.

Düsseldorf Christmas markets are some of the most beautiful in the world. There are seven markets spread throughout the city centre, each with its own distinct theme.

Mei 2011

Vriendinnenweekend in sint-truiden

Sint-Truiden is de hoofdstad van Haspengouw, maar net buiten de grenzen van Sint-Truiden spreidt zich het Haspengouwse decor over de nabijgelegen dorpen en steden. Haspengouw kenmerkt zich door zijn heuvels met kastelen, vierkantshoeves, kerkdorpjes, holle wegen en fruitboomgaarden.

Sint-Truiden

De stad draagt als enige in ons land de naam van de heilige die aan haar oorsprong lag.

Belangrijke monumentale ensembles zijn de vroegere abdij, het minderbroedersklooster, het begijnhof en het Speelhof. Vooral in de 19de eeuw werd Sint-Truiden een klooster- en kerkenstad. De uitgestrekte Grote Markt met centraal stadhuis uit de 17de-18de eeuw is het hart van het uitgaansleven.

november 2009

Wellness in Spa - La ville Pétillante

Spa is misschien wel de meest bekende stad van de Ardennen al is het alleen maar vanwege het bruisende mineraalwater wat hier vandaan komt en wat overal in Europa wordt verkocht. 

Spa

Midden in de Ardennen ligt Spa, één van de oudste en meest toeristische bestemmingen van de België.

De stad is sinds de ontdekking van de bronnen een belangrijk kuuroord geworden in Europa. Vroeger al kwam de rijke Adel en burgerij uit heel Europa om bij te komen en zich te laven aan het heilzame bronwater. Het oude casino, het oude kuurgebouw en de brede straten omzoomd met hoge mooie gebouwen zijn hier nog levende bewijzen van.